Здравейте на всички бъдещи колеги
Горд съм че и аз до 2 месеца ще се сдобия с красавицата 156. Говорих си с Санто в VW форума и ме обеди че на алфите нищо им няма.... за съжаление всички ми говорят че само се чупят и че били скъпи за поддръжка... Прочетох и някоя друга страничка в форума и виждам че не са толкова скъпи за поддръжка от което съм много доволен
По нататак ще ви питам за сервизи и каде да я поддръжам и може би как да си я глезя количката
Но сега главните въпроси са: Колата ще се вкарва от Холандия и с още няколко приятели ще ходим да си накупим коли от там защото в Германия нещо много са вдигнали цените. На единия приятел шефовете са ми Холандци и ще ни вземат направо от летището и ще ни завдат на борсите да си избираме коли. За какво да се услушвам по колата.... няма как да я кача на диагностика там и на място трябва да преценя дали е читава или издухала. По какво се разбира, защото ме е много страх да не взема някоя с издухало ДВГ по което да хвърля после безбожна сума пари за да се оправи.... ако може. Дайте някви съвети ... ще съм ви много благодарен
Може да съм изпуснал нещо да кажа ... ама това от вълнение .. после ако се сетя ще питам

Comment